Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοτική βιβλιοθήκη Κατερίνης:«Υγιεινή για Παιδιά» το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

«Υγιεινή για Παιδιά» τιτλοφορείται το νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων αντίστοιχα και υλοποιεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.POSTER

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της αναφερόμενη στην ταυτότητα του προγράμματος η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου: «Το πρόγραμμα αφορά την ενημέρωση των μαθητών για την ατομική υγιεινή, την υγιεινή του περιβάλλοντος και το πλύσιμο των χεριών, θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ θα έχει διάρκεια 1 ώρα  και πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. (1ο τμήμα) και από τις 11:30 π.μ. έως 12:30 μ. (2ο τμήμα)».

Ως ημερομηνία έναρξης των συνολικά 10 εργαστηρίων ορίζεται η Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, με ημερομηνία λήξης την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (23510-24594). Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: