Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

Σήμερα ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για έναν από τους αξιολογότερους παράγοντες στην Ιστορία του Μεγάλου μας Πιερικού, ο οποίος έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών.

Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον Ζαχαρία Μυστακίδη, τον άνθρωπο που υπηρέτησε από κάθε θέση τον Πιερικό για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Ο Ζαχαρίας συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον νεοφώτιστο τότε Πιερικό της Α’ Εθνικής το καλοκαίρι του 1962, αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Έκτοτε και για μια ολόκληρη εικοσαετία επέδειξε μεγάλη αφοσίωση, ενεργώντας πάντοτε προς το συμφέρον του Συλλόγου, γεγονός που τον ανέδειξε ως έναν από του ισχυρότερους παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου της δεκαετίας του ’70.

Ο Ζαχαρίας Μυστακίδης υπήρξε Πρόεδρος του «ΣΦΚ Πιερικός» σε διαφορετικές περιόδους. Η πρώτη από αυτές ήταν την περίοδο από 16/6/1976, όταν διαδέχτηκε τον Νίκο Γκοτζαμανίδη, έως 4/7/1978, όταν παρέδωσε την θέση του στον Ηλία τον Παντελιάδη. Επί της συγκεκριμένης Προεδρίας του, ο Πιερικός διεκδικεί τον τίτλο της ποιοτικότερης ομάδας στην 60χρονη Ιστορία του.

Στην 2η θητεία στις 11/8/1981 διαδέχτηκε τον Λεωνίδα Τσιρόπουλο, σε μια πολύ κρίσιμη για τον σύλλογο αγωνιστική περίοδο, ενώ στις 2/2/1982 παραχώρησε την θέση του στον Παναγιώτη Σαββίδη.

Αείμνηστε Ζαχαρία Μυστακίδη, Πρόεδρε του Πιερικού, ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πιερικής γης που σε σκεπάζει.

Το Δ.Σ. του ΣΦΙΠ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Ζαχαρία Μυστακίδη και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου επί σειρά ετών παράγοντα στον κατερινιώτικο σύλλογο και πρόεδρο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας Ζαχαρία Μυστακίδη. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: