Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Το Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης» από τα ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στα SOCIAL MEDIA και το σύγχρονο MARKETING επικεντρώθηκε η επιστημονική ημερίδα, που με εξαιρετική επιτυχία διοργάνωσαν το 2ο ΕΠΑΛ, το Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης και το Εσπερινό ΕΠΑΛ, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, την περασμένη Τετάρτη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, επιστήμονες με άρτια κατάρτιση και εξειδίκευση στην Πληροφορική και την Οικονομία (δυο τομείς, στους οποίους οι μαθητές των ΕΠΑΛ εκπαιδεύονται), «μετέφεραν»  γνώσεις στο ακροατήριο για το πρωτότυπο και ξεχωριστό αυτό θέμα. Η ιδέα ήταν απόρροια έμπνευσης και δημιουργικής συνεργασίας μαθητών – καθηγητών των σχολείων.

Οι εισηγητές των θεμάτων  – καθηγητές των ΕΠΑΛ, ΑΣΔΡΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΕΛΜΑΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΘΑΝΟΥΡΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο καθένας στο αντικείμενό του, καθήλωσαν το κοινό και τους συναδέλφους τους.

Παράλληλα με τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης ημερίδας, τέθηκαν και οι βάσεις για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων, που θα επεκταθούν σε ένα ευρύτερο φάσμα σύγχρονης θεματολογίας, που θα απευθύνεται όχι μόνο στο κοινό της Πιερίας, αλλά και ευρύτερα.

Για την άρτια διεξαγωγή της ημερίδας φρόντισαν οι Διευθυντές των Σχολείων Σάκης Καρακούσης, Αναστάσιος Τότσικας και Βασίλης Κατσαμάγκας, καθώς και οι αντίστοιχοι σύλλογοι των καθηγητών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και όπως αναφέρθηκε πολυπληθές κοινό, που χειροκρότησε θερμά τους εισηγητές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: