Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Καλωσορίζοντας τον Άϊ Βασίλη» από τον Όμιλο Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια»

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια»  ευχαριστεί ολόθερμα όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν στην επιτυχή διοργάνωση των δύο εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στις 29 & 31 Δεκεμβρίου 2019 με θέμα: «Καλωσορίζοντας τον Άϊ Βασίλη». Τους χορηγούς που εμπιστεύθηκαν τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και συνέδραμαν οικονομικά προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτούμενες δαπάνες.

Ευχαριστεί:

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτήν την προσπάθεια.

Τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης οι οποίες στάθηκαν αρωγοί στο όλο εγχείρημα. Το γραφείο Δημάρχου, την Δημοτική Αστυνομία, την Αντιδημαρχία  Τεχνικής Υπηρεσίας και την Αντιδημαρχία Πολεοδομίας. Τον Πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π. κο Τσιαμπέρα Νικόλαο.

Την Διευθύντρια του Ωδείου Μαρία Τερζίδου και τον Διευθυντή της Μπάντας του Δήμου Ιωάννη Τοπαλίδη καθώς και όλους τους μουσικούς.

Τον ιδιοκτήτη του παιδικού τρένου Άρη Οφίδη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα να συνδράμει με την παραχώρηση του οχήματος.

Τον Διευθυντή της Τροχαίας Γεώργιο Πουτουρίδη καθώς και τα στελέχη της υπηρεσίας του. Οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να διασφαλίσουν με τον καλύτερο τρόπο την κυκλοφορία και την ασφάλεια των μετεχόντων, των πολιτών και την εύρυθμη-ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Μικρασιατών Πιερίας που προσέφερε  τις φορεσιές για να μπορεί να δοθεί το απαραίτητο «χρώμα» στην εκδήλωση.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Σβορώνος» του Σβορώνου Πιερίας για την φιλοξενία στον αύλιο χώρο του κτιρίου του, προκειμένου να μπορέσουμε να μοιράσουμε δώρα και στα μικρά παιδιά του Σβορώνου.

Την επιχείρηση του πολυχώρου  «Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας» η οποία μας βοήθησε στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τον ιδιοκτήτη της άμαξας και του αλόγου «Fidel» κο Κωνσταντίνο Κύκλο για την αποδοχή της πρόσκλησης του Ομίλου μας  και την άψογή συνεργασία του. Για την πανέμορφη παρουσία του αλόγου αλλά και του όμορφου στολισμού της άμαξας.

Τους μουσικούς που πλαισίωσαν την πρώτη ημέρα της εκδήλωσής μας στον πολυχώρο του Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας. 1. Αναστάσιο Ιμιρτζίδη (νταούλι), 2. Δαμιανό Τσιβαλίδη (πλήκτρα), 3. Νικόλαο Λαφατζή (τραγούδι) 4. Ιωάννη Ε. Πουλατσίδη (λύρα). Επίσης τον Παναγιώτη Φ. Παπαδόπουλο έναν νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο μουσικό (λυράρη) της Πιερίας. Τον Αθανάσιο Α. Παπαδόπουλο (νταούλι) και τον Μιχάλη Π. Παπαδόπουλο (λύρα) οι οποίοι κατά την διάρκεια του στολισμού και τις προετοιμασίας της άμαξας και του «Fidel», μας συνόδευαν παίζοντας παραδοσιακά ποντιακά ακούσματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία της Νεοκαισάρειας. 

Τους εκπαιδευτικούς 1. Παρθένα Π. Σακόγλου, 2. Παναγιώτα Δ. Τσεντίδου, 3. Ελένη Σ. Ξενίδου και 4. τον Θεολόγο Ιωάννη Ε. Πουλατσίδη,  οι οποίοι με την παρουσία τους αλλά και με την προετοιμασία του δρώμενου, συνέβαλαν καταλυτικά  στην άψογη διοργάνωση και στην ορθή απόδοση των μηνυμάτων που επιθυμούσε να προβάλλει ο Όμιλός μας.

Ευχαριστούμε ολόθερμα όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι αγκάλιασαν την συγκεκριμένη προσπάθεια. Υποστηρίξατε την προσπάθειά μας ούτως ώστε να μεταδοθεί το πραγματικό μήνυμα της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου. Αυτό της προσφοράς, της αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, τον πραγματικών δώρων που μπορούμε να προσφέρουμε στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και ευρύτερα  στους συνανθρώπους μας. Να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στα πνευματικά αγαθά.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλοι οι συμπολίτες μας, μας ζήτησαν να επαναλάβουμε και την επόμενη χρονιά το συγκεκριμένο δρώμενο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις παραινέσεις σας να βελτιώσουμε και να ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο δρώμενο. Αποδεχόμαστε την πρόκληση να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την επόμενη χρονιά αντίστοιχη και ποιο λαμπρή εκδήλωση.

Με την ελπίδα ότι αυτή η δράση  μπορεί να αποτελέσει θεσμό για την πόλη μας με ότι αυτό συνεπάγεται,  σας ευχόμαστε ολόψυχα ευτυχισμένο το νέο έτος, υγεία και ευημερία σε όλους!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: