Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος 20 (Καλοκαίρι) του περιοδικού Δημοσιογραφία

Το νέο τεύχος 20 (Καλοκαίρι) του περιοδικού Δημοσιογραφία κυκλοφόρησε κακυκλοφόρησει βρίσκεται ήδη στα  σημεία πώλησής του σε Ελλάδα και Κύπρο και στα χέρια των συνδρομητών του.

Το τεύχος αυτό είναι επιμελημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σας συντροφεύει ήδη στις αποδράσεις σας, να σας ενημερώσει, να σας βοηθήσει να αναστοχαστείτε για όλα όσα έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα και πώς αυτά θα επηρεάσουν τις ζωές μαςεφεξής. 

Συγκεκριμένα, η Σοφία Ιορδανίδου διερευνά αν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ δημοσιογράφων και υποψηφίων βουλευτών, εφορμώμενη από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, στις οποίες συμμετείχαν ως υποψήφιοι πολλοί επαγγελματίες των Μέσων Ενημέρωσης. 

Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης αναλύει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και εξηγεί γιατί η κάλπη δεν αποτελεί μόνο εφαλτήριο λύσεως των προβλημάτων, αλλά ενδέχεται να δημιουργήσει άλλης φύσεως προβλήματα.

Η Μαρία Δεναξά αξιολογεί και εξηγεί γιατί τα Κίτρινα Γιλέκα ως κίνημα είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που θα αναπαράγεται με πολλές μορφές αν δεν διαφοροποιηθούν οι πολιτικές που το προκάλεσαν.

Ο Μιχάλης Κοντός κάνει μια ενδελεχή αναδρομή στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, στις λεπτές ισορροπίες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας των επιδιώξεων της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή και πως μια τυχόν σύμπλευση της Τουρκίας με την Ρωσία θα ήταν δυνατό να πυροδοτήσει μια νέα κατανομή ισχύος εις βάρος της αμερικανικής θέσης στο διεθνές σύστημα.


Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού Δημοσιογραφία.

Γίνετε συνδρομητές του περιοδικού «Δημοσιογραφία», συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση dimosiografia.com/register/ή βρείτε το σε ένα από τα σημεία πώλησής του

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: