Μετάβαση στο περιεχόμενο

5ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» συνδιοργανώνουν τον λαϊκό περίπατο για  πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,  την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Κιλκίς.5OS AGWNAS 2019(1)

Ο  Δρόμος Υγείας και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί με στόχο την ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης στη βάση της άρσης της διαφορετικότητας και του ρατσισμού με τη συμμετοχή όλων και την προώθηση σπουδαίων ιδανικών και θεμελιωδών αρχών όπως της ισότητας, της άκριτης αποδοχής του άλλου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Η παραπάνω εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Στη διοργάνωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και να συνεργαστούν μαζί μας για τρίτη χρονιά οι παρακάτω φορείς Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς , Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Κιλκίς και Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς &  Παιονίας, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, στους οποίους και θα διανεμηθούν ισόποσα οι δωρεές από την εκδήλωση.

Για τη συμμετοχή σας στον λαϊκό περίπατο υγείας και αλληλεγγύης η δωρεά είναι 3€

1.Ημερομηνία Διεξαγωγής

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

2.Στοιχεία Λαϊκού Περιπάτου ‘αλληλεγγύης και υγείας’

Απόσταση περιπάτου υγείας και αλληλεγγύης   1,8 χλμ:

Ώρα Εκκίνησης: 10:30

Αφετηρία: Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Τερματισμός : Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Περιγραφή της Διαδρομής: Με εκκίνηση την Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς  επί της οδού 21ης Ιουνίου, διασχίζουμε την 21η Ιουνίου μέχρι τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Εκεί στρίβουμε δεξιά και διασχίζουμε την οδό έως την διασταύρωση με την οδό Τσιρογιάννη. Στρίβουμε αριστερά και έπειτα και πάλι στην διασταύρωση δεξιά και ανεβαίνουμε την οδό Κ. Γαβριηλίδη μέχρι να καταλήξουμε στην 21η Ιουνίου. Στρίβουμε δεξιά την διασχίζουμε έως τα φανάρια του Δημαρχείου όπου στρίβουμε αριστερά στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Πριν το Νέο Πάρκο στρίβουμε και πάλι αριστερά κατεβαίνοντας τον πεζόδρομο στην οδό Χαρίτωνος και καταλήγουμε στην 21η Ιουνίου. Στρίβουμε δεξιά και την διασχίζουμε έως την Πλατεία Ειρήνης όπου και τερματίζουμε.

Υδροδοσία θα υπάρχει στον πεζόδρομο επί της οδού Χαρίτωνος.

Η δωρεά για τον περίπατο είναι 3€ και  θα γίνει στα Γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης , διεύθυνση 21ης Ιουνίου 36 και ώρες 8:00-15:00 και 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του περιπάτου.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια.

  1. Πληροφορίες για τους δρόμους υγείας

 ‘Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης’:

Πληροφορίες:  Τριανταφυλλίδου Γεωργία, κοινωνική λειτουργός
Τηλ. επικοινωνίας: 2341020733
Ώρες: 08:00 -15:00

Θα γίνονται επίσης  δεκτές εθελοντικές χορηγίες, είτε με υλική υποστήριξη είτε με προσωπική εθελοντική εργασία για την εξυπηρέτηση διεξαγωγής του περιπάτου.

Για εθελοντική συμμετοχή στην καλύτερη διεξαγωγή του περιπάτου (σημεία διαδρομής, εκκίνηση και τερματισμός) μπορείτε να δηλώσετε ατομικά και ομαδικά εκπροσωπώντας ακόμη και Συλλόγους ή φορείς στο παρακάτω link:

 

https://goo.gl/forms/gI6sBxhhMNn2EymF2

 

Ο πρόεδρος του

Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

 

 

Παύλος Θωμαϊδης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: