Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυριακές χωρίς αυτοκίνητο με την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Ελάτε την Κυριακή 31 Μαρτίου να απολαύσουμε μια μοναδική ποδηλατοβόλτα στις ανθισμένες κερασιές στην περιοχή Λόφου-Ράχης. Μια απόδραση για όσους θέλουν να ζήσουν μια αλλιώτικη Κυριακή ποδηλατώντας στη φύση.1.jpg

Πάρτε την παρέα σας, μικρούς-μεγάλους, ελέγξτε τα ποδήλατά σας και ραντεβού την Κυριακή στις 10.00΄ έξω από τα γραφεία του συλλόγου μας, 19ης Μαΐου και Ζαχαρία Παπαντωνίου 2 (δίπλα στο 7ο Γυμνάσιο).

Τα ποδήλατα θα φορτωθούν σε φορτηγά και σε οχήματα με σχάρες. Ο καθένας όμως πρέπει να μεριμνήσει για όχημα μετάβασης.

Στις 10.30΄ θα αναχωρήσουμε για τον Λόφο, από όπου θα ξεκινήσει η ποδηλατοβόλτα στις 11.30΄. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα γίνει σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο με μικρή κλίση. Στη διάρκεια της βόλτας θα γίνουν στάσεις σε διάφορα σημεία για φωτογραφίες και πικνίκ. Υπεύθυνοι της περιοχής θα μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν και να μας ενημερώσουν σχετικά. Η επιστροφή στην Κατερίνη υπολογίζεται μετά τις 14.30΄.

Σε κάθε βόλτα:

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, με δική του, ατομική ευθύνη. (Οι ανήλικοι συμμετέχουν μόνο με συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.)

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς, πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και τον σχηματισμό τής ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συμποδηλάτες τους.

Σε περίπτωση που αντιληφθεί κανείς οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη, ή συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός τής βόλτας.

Η Ποδηλατική Από-Δραση και τα μέλη της δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: