Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ στην καθιερωμένη ετήσια σύσκεψη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και των πολιτιστικών συλλόγων

H καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης, με το Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου & ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης.img_3262

 Στη διάρκεια της συνάντησης, θα γίνει η παρουσίαση του Λευκώματος των πολιτιστικών συλλόγων, μίας έκδοσης του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.), που ιχνηλατεί τη διαδρομή και σύγχρονη ταυτότητα των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Κατερίνης.

 Παράλληλα, θα συζητηθούν προτάσεις, που θα διευκολύνουν τον προγραμματισμό του Οργανισμού Πολιτισμού, καθώς και τον καλύτερο συντονισμό και υποστήριξη της πολιτιστικής ατζέντας των συλλόγων του Δήμου.

 Επιπλέον, η συγκεκριμένη συνάντηση δίνει τη δυνατότητα καταγραφής των εκδηλώσεων, που πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι σύλλογοι, τις ημερομηνίες και την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται.

 Στον επίλογο, θα γίνει η κοπή της πίτας για το 2019.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: