Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ακρόπολη – Λευκός Πύργος Συμπαράσταση από την «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ένας πολύ ιδιαίτερος υπερμαραθώνιος, με πανανθρώπινο μήνυμα, θα υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Με αφετηρία την Ακρόπολη , προορισμό το Λευκό Πύργο και διοργανωτή την Gu Gu Team, μια ομάδα νέων ανθρώπων, με σπουδαίες γνώσεις για τα ΑΜΕΑ, που τους ενώνει η αγάπη, η ευαισθησία και η ενασχόλησή τους με το ζήτημα της Αναπηρίας, πραγματοποιεί μια σημαντική προσπάθεια, διανύοντας την απόσταση τρέχοντας, με σκοπό  την περαιτέρω αποδοχή, ενημέρωση και κινητοποίηση της κοινωνίας, για θέματα που αφορούν την Αναπηρία.

 Έτσι, με τη στήριξη αθλητών με αναπηρία από πολλά μέρη της Ελλάδας, των συγγενών τους, εθελοντών και διαφόρων φορέων, ο κ. Σωτήρης Σωτηρίου, αθλητής υπεραποστάσεων,  εθελοντής και καθ’ όλα ενεργός πολίτης , προθυμοποιήθηκε να τρέξει τη διαδρομή των 550 χιλιομέτρων Ακρόπολη-Λευκός Πύργος, συμβάλλοντας, με την πράξη του αυτή, στην ανάδειξη του ζητήματος και στο «άνοιγμα» ενός μεγάλου και γόνιμου διαλόγου, κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου ήδη κατατίθενται σκέψεις, ωραίες ιδέες και αναλαμβάνονται ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες υποστήριξης, από πολίτες και φορείς.

Η διέλευση του αθλητή-δρομέα  και των συνοδών του από την πόλη μας, την Κατερίνη, η υποδοχή και η ολιγόωρη φιλοξενία τους, η γνωριμία και ο διάλογος με τα ειδικά σχολεία, τους φορείς ΑΜΕΑ, εθελοντικές οργανώσεις αλλά και πολίτες του τόπου μας, θα πραγματοποιηθούν στο σαλόνι του ξενοδοχείου «PARK», κοντά στα ΚΤΕΛ, το  Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Αναμενόμενη άφιξη του αθλητή (στην Κατερίνη) 10:00 – 13:00.

Εκεί, τη μέριμνα, τη διοργάνωση και τη φιλοξενία  έχει αναλάβει ο,  μεταξύ των υποστηρικτών, συνεργαζόμενος Σύλλογος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Άφιξη  της αποστολής στο Λευκό Πύργο την επόμενη ημέρα, το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018.

Καλούνται, λοιπόν, οι σχετικά εμπλεκόμενοι φορείς της Πιερικής κοινωνίας, οι ασχολούμενοι με την Ειδική Αγωγή και την Αναπηρία αλλά και ενδιαφερόμενοι συμπολίτες να δώσουν το παρόν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν αλλά και  για την επιβράβευση της πρωτοβουλίας και τη συνεργασία.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, τρέξουν και ποδηλατήσουν μαζί με τον αθλητή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, μέχρι και την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.   

Όλοι όσοι φορείς συμμετέχουν φυσικά και θα ανακοινωθούν πριν και μετά το γεγονός.

Πληροφορίες: κ. Αμπερίδης Δημ., γραμματέας ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, 

κιν. 6974491066,  email  Συλλόγου: panagiasumela@gmail.com

                                                      

Με τιμή

το Διοικ. Συμβούλιο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: