Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το πρόγραμμα του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» της Θεσσαλονίκης

Το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό μετράει αντίστροφα καθώς σε ένα μήνα από τώρα είναι η έναρξη του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, του μοναδικού υπερμαραθώνιου 24, 48 και 50 ωρών, ο οποίος διεξάγεται στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου με διοργανωτή τον ιστορικό Ερμή 1877 και συνδιοργανωτή το Δήμο Θεσσαλονίκης.T12A4002

Το φετινό πρόγραμμα του αγώνα που είναι συνολικής διάρκειας τριών ημερών, εκτός από το φιλανθρωπικό 50ωρο που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, θα έχει όπως κάθε χρόνο και το αγωνιστικό 24ωρο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα και για το 48ωρο. Νέα καινοτομία θα είναι επίσης και η διεξαγωγή του Kids Athletics Festival σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

10:00 – Έναρξη υπερμαραθώνιου αγώνα 50 ωρών και αγώνα 48 ωρών

10:00-12:00 – Διεξαγωγή Schools Charity Festival

19:00 – Έναρξη αγώνα 24 ωρών

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

19:00 – Λήξη αγώνα 24 ωρών

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

10:00 – Λήξη αγώνα 48 ωρών

10:00-12:00 – Διεξαγωγή Kids Athletics Festival (παιδιά 5 έως 12 ετών)

12:00 – Λήξη υπερμαραθώνιου αγώνα 50 ωρών

12:30-13:00 – Διεξαγωγή απονομών στους πρώτους σε χιλιόμετρα (ομάδες και άτομα)

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για ατομική εγγραφή στο 5ο ”Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” της Θεσσαλονίκης, αρκεί να επισκεφτείτε έως και 21 Οκτωβρίου 2018, την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trexe.gr ή nofinishrun.org, που παραπέμπει στον σχετικό σύνδεσμο ηλεκτρονικών εγγραφών:

http://nofinishrun.org/product/trekse-xwris-termatismo-thessalonikh-2-4

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θεωρούνται έγκυρες μόνο αν η καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής έχει γίνει έως 21 Οκτωβρίου, είτε με επί τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα ενημέρωσης και εγγραφών, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση διαδικτυακής τραπεζικής πληρωμής, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή. Αν δεν τηρηθεί αυτός ο όρος έως τις 21 Οκτωβρίου 2018, η συμμετοχή θα θεωρηθεί άκυρη.

Η κατάθεση του ποσού πρέπει να είναι ονομαστική (εμφάνιση ονοματεπώνυμου συμμετέχοντα στην κατάθεση) υποχρεωτικά, ώστε να μπορεί να γίνει η διασταύρωση του εγγεγραμμένου ονόματος στο σύστημα εγγραφών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΗ

 • 6 ευρώ το άτομο για πληρωμή από 22 Σεπτεμβρίου έως 21 Οκτωβρίου, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt.
 • Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip +4 ευρώ για αναμνηστικό t-shirt.
 • 4 ευρώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt.
 • 15 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 24 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, σακκίδιο πλάτης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, ένα ζεστό/κρύο γεύμα.
 • 30 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 48/50 ωρών (πλήρες πακέτο): αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, σακκίδιο πλάτης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, τρία ζεστά/κρύα γεύματα.

ΟΜΑΔΙΚΗ

 • 8 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιριών, οργανισμών με προβολή του λογοτύπου τους στον αριθμό bib number και στα social media: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
 • 6 ευρώ το άτομο για ομάδες δημοτικών, γυμνασίων-λυκείων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων (από 7 έως 18 ετών) με προβολή του ονόματος ή του λογοτύπου τους στο bib number: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ “ΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπερμαραθώνιο της Βορείου Ελλάδος με διεθνείς συμμετοχές και αποκλειστικά φιλανθρωπικό χρακτήρα, που διοργανώνει ο Ερμής 1877 σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας από το 2014.

Είναι ο μεγαλύτερος υπερμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης και σε διάρκεια και σε συμμετοχές (πέρσι ξεπέρασε τα 5000 άτομα) και σε κοινωνική προσφορά. Στην τετραετία που προηγήθηκε ενίσχυσε παιδικά ιδρύματα και συλλόγους της πόλης με περισσότερα από 40,000 ευρώ.

Εμπνευστής, ιδρυτής και επικεφαλής του αγώνα είναι ο Γιάννης Νικολάου, διεθνές στέλεχος του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος και επικεφαλής επικοινωνίας, τύπου και δημοσίων σχέσεων της παγκόσμιας ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού.

ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ “ΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ”

Από το 2014 που ο Ερμής 1877 ξεκίνησε την διοργάνωση του “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη”, έχουν συμμετάσχει στις τέσσερις διοργανώσεις του περισσότερα από 15,000 άτομα και έχουν ενισχυθεί οικονομικά και υλικά 10 παιδικά ιδρύματα, σύλλογοι, νοσοκομεία με περισσότερα από 40,000 ευρώ.

Τα δέκα ιδρύματα, σύλλογοι και νοσοκομεία που στηρίχθηκαν από το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” έως τώρα είναι:

 • Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο
 • Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”
 • Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας
 • Ανοικτό Πολυϊατρείο Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης
 • Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη”
 • Παιδικές Καρδιές Βορείου Ελλάδος
 • Σύλλογος Αυτισμού “Ελπίδα”
 • Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου
 • Φίλοι Μέριμνας Θεσσαλονίκης
 • Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: