Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-Protergia ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΝΤΣΙΓΚ

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Μουσείου της Ναντσίνγκ επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Μουσείο – Protergia. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στενής συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων εντός του Παγκοσμίου Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων.

Τους επίτιμους προσκεκλημένους Jun ZHANG, Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λαϊκού Κονγκρέσου της πόλης Ναντσίνγκ, Jun XIONG, Διευθυντή του Γραφείου Περιφερειακής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Changgen MIAO, Διευθυντή του Περιφερειακού Γραφείου Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης, Ruquan XU, Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Guotao YANG, Αντιπρόεδρο Βιομηχανικής Ανάπτυξης της Nanjing Hexi New Town υποδέχτηκε η διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου – Protergia Δρ Κυριακή Ουδατζή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των δύο φορέων και η χάραξη των μελλοντικών αξόνων συνεργασίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον κοινό εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας για όλα τα μέλη του Παγκοσμίου Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων. Τα μέλη της αποστολής περιηγήθηκαν στο Μουσείο μας και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τον εκθεσιακό σχεδιασμό και την πληθώρα δράσεων που διεξάγει αλλά και το πλούσιο εκπαιδευτικό του έργο.4

Εξέφρασαν μάλιστα την πρόθεσή τους να ακολουθήσουν τις πρακτικές του Ολυμπιακού Μουσείου – Protergia ως κατευθυντήριες για τη δραστηριότητα του Ολυμπιακού Μουσείου της Ναντσίνγκ.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, έκλεισε με τη σύνταξη ατζέντας για τις μελλοντικές δράσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων και ανταλλαγή δώρων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: