Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Joomla ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙMEΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας που στεγάζεται στην οδό Γεωργ. Ολυμπίου 1, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή μια ακόμη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής κοινότητας του Joomla.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε τους διαχειριστές της Ελληνικής Κοινότητας του Joomla, για την τιμή να έρθουν εθελοντικά στην Κατερίνη για την παρουσίαση του Joomla.

Το Joomla είναι μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το χρησιμοποιήσει, να το τροποποιήσει για τις ανάγκες προβολής του δικού του περιεχομένου ή να διερευνήσει τις δυνατότητες του χωρίς να πρέπει να πληρωθεί κάποια άδεια χρήσης σε κανέναν. Τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, βασίζεται στην κοινότητα των χρηστών της εφαρμογής και στην εθελοντική συμμετοχή τους, σε δράσεις που την αφορούν, την υποστηρίζουν και την προωθούν.

Στην παρουσίαση έγινε μια πλήρης ανάλυση για το πώς λειτουργεί , ποια βήματα ακολουθούνται, τα δικαιώματα των χρηστών οι δυνατότητές του και οι ευκαιρίες αξιοποίησης του Joomla ως ένα πλήρες και ασφαλές πολυγλωσσικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, από τους επαγγελματίες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και τονίστηκε ότι σε αυτήν την προσπάθεια χωρούν όλοι και ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει, να συμμετέχει και να προσφέρει στην ελληνική κοινότητα του Joomla στην διεύθυνση joomla.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: