Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουσών Καινοπραγία

Από την Δι.Δ.Ε. στον Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος»

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Άγιος Φώτιος» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εγκεκριμένη δράση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Ημέρα «Νέων Καλλιτεχνών» (Μουσών Καινοπραγία)».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας- Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας-Θράκης «ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ», τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον τομέα Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ και το Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών και Ερευνών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν χορευτικά σχήματα από τη Βέροια, το Κιλκίς και την Κατερίνη. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις καλοδουλεμένες χορογραφίες, τις υπέροχες στολές και μουσικές που είχαν ως θέμα: «Η Ελλάδα στο σήμερα και στο χθες».

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου “Άγιος Φώτιος”. Ευχαριστούμε θερμά τον πανοσιολογιότατο πατέρα Παύλο, τον πανοσιολογιότατο πατέρα Διονύσιο, καθώς και τον Υπεύθυνο του Πνευματικού Κέντρου “Αγίου Φωτίου”/ εθελοντή κ. Λευτέρη Τσιρώνη, την Υπεύθυνη καθαριότητας/ εθελόντρια κ. Ανθή Τσιρώνη και τον φωτιστή κ. Γεώργιο Ηλιόπουλο για τη σημαντική τους βοήθεια στην ομαλή εξέλιξη της εκδήλωσης και για τη φροντίδα του χόρου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη χορογράφο κ. Φούλα Σαλασίδου και τις καθηγήτριες της σχολής της κ. Τσουγκράνη Βερονίκη και κ. Περτσικάπα Σοφία, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα για την καλύτερη οργάνωση της βραδιάς.

Τέτοιες συνεργασίες προάγουν το πολιτιστικό και πολιτισμικό επίπεδο της πόλης μας. Ευελπιστούμε, “επ’ αγαθώ” της νεολαίας μας, η συνεργασία αυτή να έχει συνέχεια», αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Πηγή:eptanews.gr

Περισσότερα:

http://www.eptanews.gr/index.php/politsmos/item/2924-mouson-kainopragia

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: