Μετάβαση στο περιεχόμενο

Oι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Παράταση εγγραφών δόθηκε στον Υπερμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», μέχρι να συμπληρωθούν οι τελευταίες 625 θέσεις για ατομικές συμμετοχές παρότι οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές στον αγώνα έχουν ήδη φτάσει τις 4500 ξεπερνώντας κάθε αρχική πρόβλεψη!

Η ανταπόκριση του κόσμου της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη όπως και η ευαισθητοποίηση, για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων και της εθελοντικής οργάνωσης, «Φίλοι Μέριμνας», «Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου» και «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο μεγαλύτερος και μοναδικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, με απλό περπάτημα ή τρέξιμο σε μία κυκλική διαδρομή 1000μ. στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Η εκκίνηση Θα δοθεί στις 21 Σεπτεμβρίου  στις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου και κατεύθυνση πρός το ξενοδοχείο Makedonia Palace, κύριο χορηγό της διοργάνωσης και ο αγώνας Θα ολοκληρωθεί μετά από 50 ώρες, στις 20:00 το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ

Όσοι έχουν επιβεβαιωμένη εγγραφή έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, δηλαδή όσοι έχουν πληρώσει για τη συμμετοχή τους, είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με επί τόπου πληρωμή σε κέντρο εγγραφής, έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό τους καθημερινά έως και τις 20 Σεπτεμβρίου, από το γυάλινο περίπτερου του Δήμου Θεσσαλονίκης δίπλα στοMakedonia Palace, από τις 10πμ έως τις 2μμ και από τις 4μμ έως τις 8μμ.

Όσοι έχουν κάνει προεγγραφή ηλεκτρονικά και δεν έχουν πληρώσει για τη συμμετοχή τους έως τις 17 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό τους – εφόσον φυσικά πληρώσουν σε κάποιο από τα κέντρα εγγραφής – από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου μία ώρα πρίν την ολοκλήρωση του αγώνα (7μμ).

Όσοι είναι στην κατηγορία των νέων εγγραφών, δηλαδή από 18 Σεπτεμβρίου έως και την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων, θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό τους επίσης από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου μία ώρα πρίν την ολοκλήρωση του αγώνα (7μμ).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η παράδοση-παραλαβή υλικού από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 12μμ έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ, θα γίνεται μόνο από την γραμματεία του αγώνα δίπλα στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου.

Οι εγγραφές στον υπερμαραθαρώνιο «4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», συνεχίζονται ως και τις 19 Σεπτεμβρίου και εφόσον θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, στα τρία κέντρα ενημέρωσης, εγγραφών και πληρωμών που είναι:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

α) Καθημερινές 4-8/9, 11-15/9 και 18-19/9 από 14:30 έως 20:30

MEDITERRANEAN COSMOS (ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ VILLAGE CINEMAS)

α) Καθημερινές 4-8/9, 11-15/9 και 18-19/9 από 15:30 έως 21:30

β) Σαββατοκύριακα 9-10/9 και 16-17/9 από 15:30 έως 21:30

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ (ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

α) Καθημερινές 12/9-15/9 από 16:30 έως 22:30

β) Σαββατοκύριακα 16-17/9 και Καθημερινές 18-19/9 από 10:30 έως 14:30 και από 16:30 έως 22:30

Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Τα παιδιά από 7 έως και 12 πληρώνουν 2 ευρώ.

Μεγάλοι Χορηγοί του υπερμαραθωνίου αγώνα «4o Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη», είναι τα πολυκαταστήματαattica και η MΕΒΓΑΛ.

Κύριοι Χορηγοί είναι η Βίκος, η Εθνική Ασφαλιστική, το Μakedonia Palace, η Telco, η Trata, η Γατίδης και η Saucony.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Τunap, η Δημάκης, η Μαυρουδής, η Petridis Cars, η Lidl Hellas και τα καταστήματα οπτικών για αθλητές Sunwear.

Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Καυτανζόγλειο Στάδιο. Αθλητικοί Υποστηρικτές είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Άρης, ο ΓΣ Ηρακλής και ο Ερμής 1877.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: