Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Λειτουργία σε σύγχρονα πρότυπα

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα και η εκπαίδευση στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση.DSC_0135[1].JPG

Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες ο ΟΠΑΠ επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας.

Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλει ότι θα συμμετέχει από φέτος στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ όπου θα συμμετέχουν χιλιάδες παιδιά και πολλοί προπονητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σ΄ αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.

Το πρόγραμμα της ΟΠΑΠ προσφέρει στην Ακαδημία μας και σ΄ όλα τα τμήματα υποδομών μας συνεχή υποστήριξη εκπαιδευτική και επιστημονική, συμβουλευτική γονέων και προπονητών, φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών.P1070711.JPG

Υποστήριξη σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών. Προπονητικά υποστήριξη σε βασικές κατευθυντήριες γραμμές. Ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη, συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά φεστιβάλ και προσφορά αθλητικού εξοπλισμού.

Συμμετέχοντας στα παραπάνω είναι μερικά από τα στοιχεία που εγγυώνται την ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας μας. Η Ακαδημία μας έχει καταφέρει να αποσπάσει υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ με αποτέλεσμα να βρίσκεται ψηλά και να είναι μέλος της ΟΠΑΠ.

Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ευχαριστεί όλους τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που πίστεψαν στην ανοδική πορεία των Ακαδημιών στοχεύοντας στη σωστή διαπαιδαγώγηση αθλητών.

                                                                                                           ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: