Μετάβαση στο περιεχόμενο

«ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου: Ενθουσιασμός και μεγάλη συμμετοχή στην αθλητική γιορτή της άνοιξης

Με εξαιρετική οργανωτική, αγωνιστική επιτυχία, καθώς και με σημείο αναφοράς την υποδειγματική φιλοξενία των κατοίκων έκλεισε χθες Κυριακή, η αυλαία του αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» (Δέκα στο Δέκα) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1χλμ., στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

 

 Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρουσία του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, δημοτικών, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων επισημάνθηκε η μεγάλη ανταπόκριση κοινού, εθελοντών και αθλητών, σε μία μεγάλη αθλητική ανοιξιάτικη γιορτή, για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κατερίνης.

 Η όμορφη απαιτητική διαδρομή, στην σκιά των Πιερίων, με φόντο τον Όλυμπο και οι συμμετοχές (από πολλές περιοχές της χώρας), ρεκόρ συγκριτικά με πέρυσι – παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που επικράτησαν το περασμένο τριήμερο – συνέθεσαν μία άρτια διοργάνωση. Σε μία ευχάριστη έκπληξη, στον αγώνα συμμετείχε ομάδα δρομέων – εκδρομέων στην Πιερία από την Ουγγαρία (Futa Pecs SE), μεταξύ των οποίων και η ADRIENN SZATMARI, νικήτρια χθες στην κατηγορία των γυναικών – μέλος κατά το παρελθόν της εθνικής ομάδας στίβου της χώρας της.

Επιπλέον, την παράσταση έκλεψαν οι δεκάδες λιλιπούτειοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον παιδικό αγώνα (1 χλμ) καταδεικνύοντας, ότι, το μέλλον του αθλητισμού στην Κατερίνη έχει στέρεα  θεμέλια.

Για ημέρα γιορτής, χαράς και άθλησης στις όμορφες διαδρομές του αγώνα και της περιοχής έκανε λόγο σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος παράλληλα σημείωσε: «Ο Δήμος μας θεσμοθετεί εκδηλώσεις που ευνοούν την συμμετοχή των πολιτών στο μαζικό αθλητισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΟΠΠΑΠ, στον πρόεδρο και στο συμβούλιο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου, στον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», στους εθελοντές, στους κατοίκους που αγκάλιασαν τη διοργάνωση, σε όλους όσοι δούλεψαν συστηματικά για την επιτυχία της και φυσικά στους συμμετέχοντες, που φέτος είναι ακόμα περισσότεροι από πέρυσι».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Θεόδωρος Παυλίδης τόνισε: «Φροντίδα και στόχος μας είναι να δίνουμε το κίνητρο της παρουσίας του κόσμου σε θετικές δράσεις, οι οποίες στις δύσκολες μέρες που βιώνει η  ελληνική κοινωνία μας γεμίζουν αισιοδοξία. Πέρα από τα προγραμματισμένα πολιτιστικά δρώμενα, επόμενο μεγάλο αθλητικό μας ραντεβού, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, στο «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Νωρίτερα, τους αθλητές και τις αθλήτριες καλωσόρισε στο Μοσχοχώρι, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευθύμιος Κατσαντώνης, ο οποίος επισήμανε ότι «η γόνιμη συνεργασία, όπως αυτή που όλοι οι φορείς είχαμε, δημιουργεί επιτυχημένα αθλητικά γεγονότα, όχι μόνο για την Τοπική μας Κοινότητα, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή».

 Την τεχνική ευθύνη του αγώνα είχε ο Αριστείδης Γκιάτας. Υπεύθυνος Γραμματείας ήταν ο τοπικός σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Αδαμόπουλος, ενώ την επιμέλεια παρουσίασης του αγώνα είχε ο  πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο σημερινός αγώνας με την άψογη συνεργασία με τον Δήμο, τον ΟΠΠΑΠ, την Τ.Κ. Μοσχοχωρίου και όλες τις εθελοντικές οργανώσεις είναι μια συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων, που υποστηρίζει ενεργά ο σύλλογός μας».

Πρωτότυπο μετάλλιο και δίπλωμα δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ απονομές έγιναν στους νικητές και στους εκπροσώπους όλων των εθελοντικών οργανώσεων, που έλαβαν μέρος ενεργά στη διοργάνωση από τους: Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Φώτη Δρούγκα, Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη, Πρόεδρο της Τ.Κ. Ευθύμιο Κατσαντώνη, πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρο Πούλιο. Παρόντες στην αθλητική γιορτή ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Παύλος Μαλεζάς κ.α. εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά, για την συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του «ΤΕΝ ΤΕΝ RUN 2017» τους:

Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας – Τροχαία Κατερίνης

Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης

Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας

Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας

Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών – Περιφερειακό Τμήμα Πιερίας

ΜΑΟ Κατερίνης

Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας

Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας- Ημαθίας

Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Μακεδονίας – Θράκης

Χορευτικό σχήμα του magicsport club

Φωτογράφο Λεωνίδα Ζάρκο

Εκπαιδευτικό Ιωάννη Μπεϊνά για την ευγενική διάθεση φωτογραφικού υλικού

Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μοσχοχωρίου

Πολιτιστικό Σύλλογο Μοσχοχωρίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Α.Σ. Δόξα Δέκα Μοσχοχωρίου

Επίσης, όλους τους χορηγούς και ειδικότερα τους: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κατερίνης, Ξενοδοχείο LITOHORO OLYMPUS RESORT (VILLAS AND SPA), Δημοτικό Parking Κατερίνης, Τεχνική Εταιρεία Μηλιώτης Ο.Ε., ΔΕΥΑΚ, Καταστήματα Αθλητικών ειδών ΖΙΩΓΑΣ ALL SPORTS, Εταιρεία  Σ.ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ΕΤΑΙΡΕΙΑ MAGMA Ε.Π.Ε., Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., καθώς και την εταιρεία Dimel Cut, για την προσφορά των δώρων που κληρώθηκαν στους συμμετέχοντες.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες προς τα αθλητικά portals της χώρας, σε όλα τα περιφερειακά, τοπικά κ.α. μέσα ενημέρωσης,  για την προβολή του αγώνα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις γυναίκες του χωριού, οι οποίες με μεράκι ετοίμασαν και πρόσφεραν απλόχερα αυθεντικές τοπικές συνταγές, καθώς και σε όλους εν γένει τους εθελοντές.

Νικητές – Νικήτριες

 

  1. Συμεών Συμεωνίδης – Α.Π.Σ.Δ Πιερίας «ΖΕΥΣ» 00:43:02
  2. Κοσμάς Κωνσταντινίδης  – Θεσσαλονίκη  00:43:06
  3. Balazs – File FutaPécs SE  Ουγγαρία 00:44:20
  1. Adrienn Szatmari – FutaPécs SE Ουγγαρία 00:46:12
  2. Adrienn Borbas – FutaPécs SE  Ουγγαρία 00:49:41
  3. Αλεξάνδρα Σουλιώτου Α.Π.Σ.Δ Πιερίας «ΖΕΥΣ» 00:50:44

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: