Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

Νηστίσιμες γεύσεις από τον σεφ Νίκο Κατσάνη

 Ένα ελκυστικό, ανοιξιάτικο μενού με νηστίσιμες δημιουργίες και γευστικές εκπλήξεις θα παρουσιάσει ο σεφ Νίκος Κατσάνης (Σουσουράδα Αθύτου) σε δείπνο που θα γίνει στο Τελλόγλειο, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00.04_TELOGLIO_GEYMA

Τα δείπνα στο Τελλόγλειο Ίδρυμα ξαναρχίζουν με αφορμή δύο διαλέξεις που θα γίνουν την ίδια μέρα, στις 19.00, στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου. Πρόκειται για τις διαλέξεις της Φωτεινής Παπαδοπούλου, επιτρόπου του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντης με θέμα «Ο Αναστάσιος Γ. Λεβέντης ως συλλέκτης» και της Λουκίας Λοΐζου – Χατζηγαβριήλ, διευθύντριας της Λεβεντείου Πινακοθήκης Λευκωσίας με θέμα «Ο Αναστάσιος Γ. Λεβέντης και η Δυτική Αφρική».

Οι συμμετέχοντες στο δείπνο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νωρίτερα τις διαλέξεις και να ξεναγηθούν δωρεάν στην έκθεση «Όραμα και δημιουργία: Α.Γ. Λεβέντης και Δυτική Αφρική.

Τιμή συμμετοχής στο δείπνο 20 ευρώ. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310 24711, 2310 991610.

Πηγή photo: www.photoreportage.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: