Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φάρμακα αξίας 4.050 ευρώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο «Αλέκος Φτίκας»

Ως συνέχεια της προσφοράς του ελληνογερμανικού συλλόγου Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο, η κα. Καλλιόπη Brandstäter και ο κ. Hinrich Stechmann, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, επισκέφτηκαν 4 φαρμακεία της Κατερίνης και αγόρασαν φάρμακα αξίας 4.050 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο “Αλέκος Φτίκας” της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, στον Καπνικό Σταθμό.

Η επιλογή των συγκεκριμένων σκευασμάτων έγινε ύστερα από υπόδειξη των εθελοντών φαρμακοποιών. Τα φάρμακα αυτά είναι εκείνα με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Τα σκευάσματα παρέλαβαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας τα οποία και ευχαρίστησαν την κα. Brandstäter, τον κ. Stechmann καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο “Αλέκος Φτίκας” λειτουργεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης εδώ και τρία χρόνια και εξασφαλίζει φάρμακα σε 500 περίπου ανασφάλιστες οικογένειες, ενώ ταυτόχρονα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τροφοδοτεί με ιατροφαρμακευτικό υλικό το κρατικό νοσοκομείο Κατερίνης και άλλες κοινωνικές δομές στον νομό Πιερίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: