Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελληνοκυπριακή χορωδιακή συνάντηση

Κύπριοι και Ελλαδίτες χορωδοί συναντώνται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη», στην κοινή συναυλία των χορωδιών του Δημοτικού πολιτιστικού ομίλου Αθηένου Κύπρου και της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΘΗΕΝΟΥ

Στην ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά Ελληνοκυπριακή χορωδιακή συνάντηση καλείται το κοινό να απολαύσει με ελεύθερη είσοδο, μουσικά ακούσματα τόσο από το νησί της Αφροδίτης, όσο και από την Ελλαδική επικράτεια.

Την Κυπριακή χορωδία που θα συνοδεύει ο Δήμαρχος Αθηένου, Δημήτρης Παπαπέτρου, διευθύνει η Χριστίνα Χατζηστάθη, ενώ τη χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, ο Ευθύμιος Μαυρίδης. Ο Δήμος Αθηένου θεωρείται από τους αρχαιότερους της μεγαλονήσου και έχει διάρκεια ζωής όσο και ο Ελληνισμός της Κύπρου. Πιθανώς το όνομα του να προέρχεται από κατοίκους της κλασσικής Αθήνας που εγκαταστάθηκαν αιώνες πριν στην περιοχή.

ΧΟΡΩΔΙΑ Ε.Π.Μ.

ΧΟΡΩΔΙΑ Ε.Π.Μ.

Την Παρασκευή 4-9-2015 το πρωί αντιπροσωπεία των Κυπρίων με επικεφαλής το Δήμαρχο Αθηένου κ. Παπαπέτρου, συνοδευμένοι από μέλη της διοίκησης της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, θα επισκεφθούν το Δήμο Κατερίνης και θα έχουν συνάντηση με το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Την επόμενη μέρα, οι Κύπριοι, θα ξεναγηθούν στο αρχαίο Δίον, τον Όλυμπο και τον παλαιό Παντελεήμονα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: