Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι φίλοι του Τάκη Σφήκα τίμησαν τη μνήμη του

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 καθιέρωσαν τη βραδιά της συνάντησης. Τη Μεγάλη Παρασκευή μετά την περιφορά του Επιταφίου κάθε χρόνο ήταν όλοι μαζί. Για να κρατήσουν ζωντανή τη φιλία, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της νιότης να αμφισβητήσουν. Να ονειρευτούν με το ρομαντισμό και την επαναστατικότητα των νεανικών χρόνων. Και με το πέρασμα των ετών, να αναπολήσουν. Αυτή η συνάντηση διατηρείται ζωντανή πάνω τρεις δεκαετίες.

Ο αείμνηστος Τάκης Σφήκας

Ο αείμνηστος Τάκης Σφήκας

Κάποιος όμως έλειπε από την παρέα τη φετινή βραδιά. Μάλιστα την παραμονή των πεντηκοστών τέταρτων γενεθλίων του. Τη Μεγάλη Παρασκευή που το Θείο Δράμα κορυφώνεται, με περισσή συγκίνηση η σκέψη όλων ήταν στο αγαπημένο της παρέας, στο φίλο που άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Τον Τάκη Σφήκα.

Οι φίλοι του Τάκη Σφήκα

Οι φίλοι του Τάκη Σφήκα

Για την παρέα του Τάκη, ο αείμνηστος ήταν παρών. Γιατί οι νεκροί είναι απόντες μόνο όταν τους λησμονούμε. Οι φίλοι του Τάκη με έκδηλη τη συγκίνηση αφιέρωσαν τη συνάντηση στη μνήμη του.  Τήρησαν και φέτος το έθιμο, νοιώθοντας απούσα μόνο τη φυσική  παρουσία του αγαπημένου τους Τάκη. Συναισθηματικά ήταν και φέτος όλοι μαζί…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: